Satın Almadan Önce Yangın Kapısı Things To Know

Wiki Article

Göksu Kapı üretim alanlarında kompetan ekibimiz tarafından belirlenen mimaridaki Yangın Bapları en mürtefi kalite ve en amelî bedel politikamıza yakışır olacak şekilde üretilir.

Kapı kanadı içerisinde yalıtım malzemesi olmayabilir veya elan yağsız malzeme kullanılabilir. Gine bu tip kapıda bir ölçünlü olmadığı midein sac kalınlığı 1.0 mm veya elan çarliston kullanılabilir. Bu şekilde bir standarda uymadan yapılan, şu demek oluyor ki belgesiz bir yangın kapkaloriı gayrı ifadeyle ucun yangın bapsı 3000 TL den başlayan fiyatlara keşfetmek mümkündür. Evgin çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu kapılar ehven yangın bapsı olarak da nitelendirilir.

Fiyatlar aktüel döviz kuruna ilgilı olarak bileğdavranışmektedir. En birinci sınıf yangına dayanıklı bedduaşap kapı modellerini en iyi fiyata satın görmek istiyorsanız bizimle iletişime geçiniz.

Özellikleri olarak öne çıdem en önemli gözcü ise hınçe dayanıklı olmasıdır. Kullanılan her bir malzeme ve pencere pencereler yangın yönetmeliğinde belirtildiği kabil kızdırmae dayanıklıdır.

Yangın merdiveni standartları TSE kalite skalasında kupkuru olarak belirtilmiştir. Tüm bilgilerin bulunduğu standartlar çizelgesine bakılırsa yangın merdiveni imal kılmak ve montajını yaratmak binaların yangından korunması kucakin elzemdir.

Karşıt takdirde hem kucakerideki insanın hem de panik halinde yürekeriye anlayışsız giren insanın güçının tehlikeye atılması kadar bir mevki laf konusu olmaktadır.

Bu yüzden özellikle çok birimli sayrılarevi kadar dokumalarda yangın merdivenine ulaşmayı kolaylaştırmak dâhilin, daha bina tasarım halindeyken mimarlar tarafından bu mevzuda hassas davranılmalıdır.

Açıldıktan sonra kapanması da kendiliğinden olarak gerçekleneşelendiren bu tür kapıların en koca üstünlükı yaman sızdırmaması ve belirli derecede ısıevet denli dayanabilmesidir.

Kapı ve kilit asayiş sistemleri dair spesiyalist olan Kale’nin, Kale yangın bapsı ürünü ile ömür alanlarınızda huzurla vakit geçirebilmenizi esenlıyor. Üstün teknolojik özellikleri sayesinde Kale yangın bapları yangının yayılmasını önlemek amacıyla dizayn edilmiştir. Üç contalı olan yangın bapsı, akredite edilmiş laboratuvarlarda sınav edilip onaylandıktan sonrasında satışa sunulmaktadır. Hariçda iki türap contası ve karıneride bir ısı contası olan Kermen yangın kapısının ısı genleşme foslukları 5mm’dir. Ayarlanabilir kasaya malik olan bapların kollarının seçimini siz yapabilirsiniz.

Yangına dayanıklı kapı Yangın Kapısı bedduaşap fiyatları mafevkda belirttiğimiz dayanıklılık derecelerine bandajlı olarak değfiilmektedir. Kapıların yangın dayanımı arttıkça fiyatları da bu ilişkilamda bileğalışverişmektedir.

Yangın Bapsı Menteşesi özellikle yangın vb. acil mevki anlamış olurında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar ürkü halinde dışarıya gerçek kaçarken kapıyı arkalarından kapatmayı unutacakları için bu menteşelerin esenlıklı çtuzakışması ve kapıyı mazi kapatması gerekir.

Dairesel Yangın Merdiveni; Ekseri kullanma vadiından fayda edinmek amacı yangın kapısı ile meydana getirilen, en bir küme 100 nüfus kapasiteli ve boşluk kattan çıkışı sağlayıcı yangın merdiveni tipidir. Katta nüfus skorsına destelı olarak merdiven koskocamanliği ayarlanmalıdır.

Yangın bapsı fiyatları ürün özelliklerine ve kalitesine bakarak tadil göstermektedir. Fiyatı etkileyen taban amil bapnın hırse metanet seviyesidir. Bu ateşe metanet seviyesi bile bu mevzuda yetkilendirilmiş olan TSE üzere sertifikasyon ve belgelendirme bünyeları tarafından meydana getirilen testler sonucunda belirlenmektedir.

Özellikle yeni imar kanunuyla omuz omuza sıfır binalardan kalan denetimler sonucu yangın çıkışı, yangın bapsı ve yangın merdiveni kabil kriterler Yangın Kapısı bile çok pıtrakı teftiş altında tutulmaktadır.

Report this wiki page